Welkom bij BC de Flinters


Badmintonclub De Flinters is de badmintonclub van Stede Broec en biedt verschillende mogelijkheden om deze sport te beoefenen. Of je nu een jeugd- of seniorenspeler, een competitiespeler of een recreatief spelende badmintonner bent, wij hebben voor iedereen een speelmoment in Sporthal de Kloet te Grootebroek. Naast het badmintonnen in clubverband wordt er door De Flinters nog veel meer georganiseerd. Genoeg redenen om een keer te komen kijken!


Laatste nieuws

10 juni Open Dag Water & Recreatie

Op 10 juni zijn wij weer van de partij op de Open Dag Water & Recreatie het Streekbos. Kom jij ook gezellig even langs bij onze kraam?


Badminton bond maakt indeling senioren bondscompetitie bekend

De bond heeft de teams bekend gemaakt voor de bondscompetitie voor seizoen 2018/2019. Op 3 februari 2018 was er besloten voor een nieuwe opzet en deze is nu doorgevoerd. Benieuwd op welke plekken in het land Flinters volgend jaar zal aantreden? Je vindt het op de competitie pagina.  


WFBC Eindtoernooi

Ook de recreanten spelen competitie - namelijk tegen andere recreanten in West-Friesland; De WFBC. Klik hier voor een indruk van het eindtoernooi van 14 april, die getrouw eindigde met een lekker buffet. In de B-poule ging de beker naar de Flinters!


24 mei Extra ALV

Op 24 mei 2018 vindt weer de extra Algemene Leden Vergadering plaats. Hierin wordt onder andere de begroting voor het komende seizoen besproken. De vergadering zal om 19.50 uur beginnen. Locatie: Sporthal de Kloet


Ga naar de nieuwspagina voor meer nieuws

Sporthal de Kloet
Raadhuislaan 8
1613 KR Grootebroek
info@deflinters.nl

 Onze Sponsoren